Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κερατσινίου καθημερινά προσπαθεί μεσω του κλασικού αθλητισμού να επηρεάζει άμεσα την ποιότητα του ελεύθερου χρόνου την υγεία την παιδεία και την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών σας.
Αντιμετωπίζει, παρ όλους τους διαφορετικούς χαρακτήρες,  τον κάθε αθλητή-αθλήτρια ,από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο,με ίσους όρους.

Και αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από άλλους Συλλόγους...Είμαστε κοντά στα παιδιά γιατί μας ενδιαφέρει η προσωπικότητα τους ...Μας ενδιαφέρει να βγάζουμε εκτός από πολύ καλούς αθλητές ,που όπως αποδεδειγμένα πλέον το κάνουμε μοναδικά στο Κερατσίνι-Δραπετσώνα,αλλά και καλούς πολίτες.
Για αυτό λοιπόν,όπως κάθε φορά δείχνουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο...
Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ θέλει την βοήθεια μας...Ας τους βοηθήσουμε!!
Χρειάζονται σνακς για τα παιδιά να παίρνουν μαζί στο σχολείο,τρόφιμα καθώς και ρουχισμό.
Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  έκτος από τα τρόφιμα που θα προσφέρει, θα δεχτεί και όποια παιδιά θέλουν από την ΚΙΒΩΤΟ να έρθουν να αθληθούν ΔΩΡΕΑΝ!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογός μας δέχεται δωρεάν παιδιά.Σε συνεργασία και με το τμήμα της πρόνοιας του Δήμου μας δεχόμαστε και παιδιά από άπορες οικογένειες δωρεάν.
Δείχνουμε για άλλη μια φορά το κοινωνικό μας πρόσωπο και δεν γυρίζουμε το κεφάλι στα προβλήματα..Όσο μπορούμε είμαστε και θα είμαστε κοντά στα παιδιά!!!
Για πλήροφορίες στα Στάδια Θεμιστόκλειο καθημερινά από τις 17:50-19:00 και στις Σιταποθήκες από τις 18:50-20:00.