ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ


Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δραπετσώνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Κερατσινίου.


Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατσινίου, που τίμησε τους αθλητές του, αλλά και τιμήθηκε από τουλάχιστον 140 άτομα που γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Δραπετσώνας.
Ο πρόεδρος μας κ. Λάλος Μηνάς ,στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας για τις περσινές επιδόσεις τους,έθεσε τους στόχους της διοίκησης για την νέα χρονιά και μίλησε με αισιόδοξα λόγια για το μέλλον του συλλόγου.
Στη συνέχεια έγιναν βραβεύσεις σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των αγωνιστικών μας τμημάτων για τις επιδόσεις τους και τις θέσεις που κατέλαβαν σε Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα.
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας παρευρέθηκαν:Η βουλευτής της Β΄ Πειραιά κ. Εύη Καρακώστα,ο πρώην βουλευτής της Β' Πειραιά και επίτιμος Πρόεδρος του Γ.Σ. κ. Λάλος Κανέλλος,ο πρώην Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής,ο πρώην Δήμαρχος Δραπετσώνας κ. Αλέκος Χρυσός,ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού κ. Χρήστος Καραγιαννάκης,ο Αντιδήμαρχος Δραπετσώνας κ. Αλεξίου Κωνσταντίνος,η Αντιδήμαρχος κοινωνικών δομών κ. Περδίκη Παναγιώτα,η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΕΚ κ. Ρέπα- Νικάνδρου Λίτσα,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζαχαρίας Ζούπης,η Δημοτική Σύμβουλος κ. Άννα Γκρόζου,η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου κ. Δρόσου Αναστασία,ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Γ.Γραμματέας του Γ.Σ. κ. Αντρέας Κρεμμύδας,ο Πρώην Πρόεδρος του Γ.Σ. κ. Μανώλης Γαβαλάς,ο Πρόεδρος του Εξωραιστικού Συλλόγου Ευγένειας "Η Πρόοδος" κ. Λευτέρης Κωφός,ο Γενικός Αρχηγός του ΣΕΔΑΣ Περάματος κ.Τσίγκος Στέργος,ο Πατήρ Γεώργιος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας και ο Πατήρ Ιωάννης του Ι.Ν. Αγίου Ευθυμίου όπως επίσης και εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας ΑΚΤΩΡ - ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ ο κ. Χάρης Μαργιώλος.
Τέλος, ακολούθησε το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ για τους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές μας.

Το Δ.Σ., οι αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου μας εύχονται σε όλους σας το νέο έτος να σας φέρει υγεία και ότι επιθυμείτε. Καλή Χρονιά!