2 FAST 2 FURIOUS


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Σ/Κ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παγκορασίδων παμπαίδων στο Λουτράκι 5-6/07.

Συγκεκριμένα η σκυτάλη μας 4x300 στα αγόρια μας με τους (από αριστερά προς δεξιά) Βησσαρίου Δημήτρης,Σταυρόπουλος Μανώλης,Μαργιώλος Γιώργος και Κουρής Γιώργος κατέκτησαν την 2η Πανελλήνια θέση.
Η σκυτάλη μας στα 4x300 στα κορίτσια μας με τις Μανίτη Ελένη,Σπαντιδάκι Χαρά,Ρασούλη Αναστασία και Συρίγου Αντωνία, έκαναν την προσπάθεια τους και μία πολύ καλή εμφάνιση και κατέκτησαν την 16η Πανελλήνια θέση.
Στα ατομικά τους ο Κουρής Γιώργος με 9.46 στα 80μ. κατέκτησε την 1η Πανελλήνια θέση κατατάσσοντάς τον στην 9η καλύτερη επίδοση Παμπαίδων όλων των εποχών.
Ο Μαργιώλος Γιώργος με 17.41 στα 150μ κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ.
Ο Σταυρόπουλος Μανώλης κατέκτησε την 8η Πανελλήνια θέση στα 600μ. με 1.32.87 καταρρίπτοντας επίσης το ατομικό του ρεκόρ.
Η Χάππα Μαρία κατέκτησε την 9η Πανελλήνια Θέση στη σφαίρα με 8.86μ.Πολυ καλή εμφάνιση για πρώτη φορά για την μικρή μας αθλήτρια σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο Βησσαρίου Δημήτρης κατέκτησε την 13η Πανελλήνια θέση στα 300μ. με 41.74 καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ.
Η Συρίγου Αντωνία κατέκτησε την 16η Πανελλήνια θέση στα 300μ. με 45.70  καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και για την συμμετοχή τους.
Ένα μεγάλο μπράβο και στις προπονήτριες των παιδιών Βασιλική Μπουλιόγλου,Βασιλική Βράκα και Κατερίνα Ποτήρη για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν τόσα χρόνια στο Σύλλογο μας και η δουλειά αυτή αποδίδει σιγά σιγά καρπούς.